A Yang Víz Tigris változásban

Az év energiái gyakorlatilag megpiszkálják az életünket alkotó alapokat arra szólítva fel minket, hogy alaposan fontoljuk meg, hogy mi az, amire építjük a dolgainkat, hogy letisztázzuk és átültessük a mindennapokba cselekvés szintjén is a prioritásainkat. 

Nekem is számtalan lehetőséget hozott, ami megkívánja tőlem, hogy átgondoljam és átrendezzem a meglévő dolgaimat, helyet csináljak az új ötleteimnek az amúgy is sűrű életemben 😉 újragondoljam mindazt, amit szeretnék és persze az aktivitás jegyében öntsem is mindezt új formába. Meghatározó azonban, hogy amikor a lehetőség érkezik, akkor érdemes megragadni, belelépni és aktivitással megerősíteni a választásunkat.

Néhányan már tudjátok, hogy rengeteg újdonság van már most is, például nemrég elindult a második podcastem is, a Destiny Creators keretein belül, ahol Mindennapi Metafizika néven hetente jelentkezünk egy-egy epizóddal, amit egy jó tea vagy akár kávé mellett meghallgatva ahhoz szerezehettek ötleteket, hogy hogyan tudjátok ezeket a metafizikai eszközöket (Öt Elem, Négy Pillér, Qi Men, az időzítés művészete) az életedben, gyakorlati módon használni. Ha kíváncsiak vagytok rá, akkor a gombra kattintva regisztráció nélkül is meghallgathatjátok, de fent vagyunk Spotify-n, valamint Google és Apple Podcasten is.

Illetve elindult a másik podcastem, a már két éve töretlenül futó Ősi Pecsét 6. évada is, ami a kommunikációról szól az Öt Elem tükrében. Itt kéthente jelentkezünk egy-egy új adással ebben a rendkívül érdekes és sokoldalú témában, a gombra klikkelve regisztráció nélkül is meghallgathatjátok, de fent vagyunk Spotify-n, valamint Google és Apple Podcasten is.

Valamint készülünk a Gurujettel közreműködésben májusban induló 6 alkalmas kurzusra az Öt Elem Életvezetésről, ha érdekel a téma az alábbi gombra kattintva tudod elolvasni a programot és részleteket a Gurujet oldalán.

Mindebből kifolyólag úgy döntöttem, hogy mind a blogomat, mind a hírlevelemet átállítom kétheti rendszerességre, sőt az utóbbi esetében mindkét hírlevél személyessé válik 🙂 Megértve azt, hogy rengeteg információ és hír ér minket a hétköznapokban könnyen belátható, hogy még azzal is  nehéz lépést tartani, amit fontosnak találunk, ezt a kétheti rendszeresség meg fogja támogatni, így több időtök lesz arra, hogy megnézzétek és elgondolkozzatok az olvasottakon. Mindemellett többet fogok arról írni, amit az adott időszakra vonatkozóan fontosnak találok, az elvekről, amik mentén szervezem az életem és amik meghatározzák az életvezetésemet. Megosztok majd éppen aktuálisan olvasott könyveket, kedvenc filmeket, akármit, amit valamilyen szempontból érdekesnek és inspirálónak találok 🙂 Ezért ha nem vagy még feliratkozva a hírlevelemre, akkor itt megteheted.

Kép Håkon GrimstadUnsplash