A velem való munkáról

"Egy kedves közös barátunk közvetítésével és ajánlására fordultam először Etushoz. Szerintem egy ilyen segítő kapcsolat sikere nagyban függ a kérdező fél kvalitásaitól. A találkozásaink során mindig biztonságos és elfogadó környezetben éreztem magam, ahol ítélkezésmentesen és nyíltan zajlott a kommunikáció. Ezekben a beszélgetésekben szerintem kulcskérdés, hogy a megfelelő kérdések hangozzanak el, és azt gondolom, hogy Etus borzasztó jól kérdez. Sok olyan kérdést tudtam megválaszolni ezáltal, amelyekkel kapcsolatban helyben toporogtam és nem találtam a megoldást korábban, egyedül. Jó szívvel ajánlom én is a barátaimnak, akik a problémáik megoldásában egy külső segítő bevonását fontolgatják."
Noémi
"Etus segítsége jelentős volt abban, hogy másképpen lássak dolgokat. A határozott fellépéssel előadott véleménye és a precíz tudása segített abban, hogy a felmerült jó dolgokat is képes legyek elfogadni, és ne azt mondjam rögtön, hogy ez csak egy olyan duma, amivel az ezoterikus oldalak elárasztják az internetet, hogy ügyfelet szerezzenek maguknak. A történések negatív és pozitív oldalának a megmutatása is erőssége. Gyors a reakciója, egy-egy újdonságot szinte azonnal képes a saját céljaira használni, és beforgatni egy új projektbe. Mélyen belemerül a témába, felkutat minden információt, ezért a tudását helyénvalónak és pontosnak látom. A meggyőződéssel előadott véleménye akkor is hat, ha előtte nem hittem el. Az érvei kifejezetten megtámadhatatlanok, mindenre gyorsan reagál, nincs hézag a tudásában. "
zsuZSA
"Etus nagyon profi abban, amit csinál, legyen az ThétaHealing ásás vagy Qi Men Dun Jia elemzés Mindig segít megértenem, hogy mire van szükségem a továbblépéshez. Külön öröm, hogy az általa használt módszerek nagyon hatékonyak. Aki szeretne dolgozni magán, nála meg fogja találni a számára megfelelőt."
Gergely
"Hiteles, kedves, nagyon sokoldalú! Amit nagyon kedvelek benne, hogy mindig az adott problémámnak megfelelő megközelítést veszi elő a tarsolyából, türelmes, de kőkemény, ha éppen arra van szükség. Számtalanszor bebizonyította számomra az elmúlt évek során, hogy a módszerei tényleg működnek és folyamatosan bővíti tudását, eszköztárát. Tiszta szívből ajánlom Etust mindenkinek!"
Kriszta
Azt szeretem az Etelkával való munkában, hogy mindig pont azokat a kérdéseket teszi fel, amik zavarbaejtően hatékonyan világítanak rá az adott témakör mélyén húzódó okokra. A választ persze nekem kell megadnom, de ezért is nagyon értékes Etelka munkája, mert nem kész válaszokat és sablon megoldásokat rak elém, hanem megtanít saját magam által fejlődni. Főleg párkapcsolati kérdésekkel kerestem eddig, de munkahely választással kapcsolatban is szuperül tudott segíteni!
Bálint
„Etus számomra rendkívüli képessége, hogy az ősi keleti rendszerek hatalmas tudásanyagát úgy alkalmazza és közvetíti felém (mint saját hiedelmeibe és szorongásaiba rendszerint alaposan belegabalyodott útkereső felé :)), hogy azt a saját helyzetemre érdemben értelmezni tudjam, és ez alapján konkrét, gyakorlati szinten elindulhassak a feloldás felé. Korábban ugyanis sok esetben tapasztaltam, hogy van egy amúgy jól hangzó (sőt, önmagában világosan érthető) elmélet vagy általános tanítás – de hogy az alapján pontosan mit is csináljak egy egyedi probléma esetén, a saját adottságaimmal összhangban: ott valahogy a legtöbb rendszer „elakad”, és végül nem vagy csak alig sikerül érdemben változtatnom. Etus viszont úgy és annyit ad át egy-egy probléma vagy életkérdés kapcsán, amennyivel még elbírok, és ami éppen átsegít az aktuális elakadáson. Mindezt úgy, hogy nem csak „jól érez rá” a megoldásra, hanem bármelyik pillanatban képes pontosan elmagyarázni az adott helyzet úgymond „logikai hátterét” – értem ez alatt, hogy az aktuális helyzetben bármelyik, éppen alkalmazott rendszerből hogyan következik az általa javasolt megoldás vagy módszer. Ez számomra hatalmas biztonságot jelent, mert egyszerre érzem úgy, hogy nem csak átérzi, de tényleg érti is a helyzetet, amiben segít. Mindez persze nem meglepő: több éves barátságunk során magam is láttam, hogy minden egyes rendszert, amelyben elmélyül, képes úgy összehangolni a többivel, hogy azok egyes területei egymást erősítsék és támogassák – így nem párhuzamosan használ különálló eszközöket, hanem képes érdemben kombinálni azokat, legyen szó Négypilléres sorsfejtésről, Theta Healingről, az Öt Elem és a Qi Men Dun Jia módszerekről, taoista tanításokról vagy éppen illóolajok, gyógynövények és egyéb ásványok használatáról.”
Füge
"Etust több mint tíz éve ismerem. Ő inspirált, hogy elkezdjek magamon dolgozni, változni. A szellemi utamat azóta is segíti egyengetni. Mióta a théta-healing módszert is használja, a korábbi coaching eszköztára kibővült, azóta még hatékonyabban tud segíteni bárkinek, aki hajlandó szembenézni a saját legmélyebbre temetett traumáival, szenvedéseivel."
Balázs
"Bármilyen foglalkozásra is mentem eddig Etushoz, soha nem az történt Velem, amire számítottam. 😀 Hanem annál sokkal több és jobb. 😊Bár nehezen beszélek az érzéseimről, mégis Etusnak könnyen meg tudtam nyílni: az első perctől kezdve biztonságban éreztem magam mellette és segítségével szembe tudtam nézni az alapvető félelmeimmel, blokkjaimmal. Nem volt mindig könnyű, de sikerült közelebb kerülnöm önmagamhoz, a velem történő dolgok mélyebb megértéséhez, megéléséhez. Szerencsésnek érzem magam, amiért Etust megismerhettem és hálás vagyok az eddig, együtt megtett utunkért!"
Andrea